Welke bh draag je het beste onder je jurk met open rug?

Tijdens warme zomerdagen is niets fijner en mooier dan een jurk met een open rug. Laat je graag een stukje van je rug zien en draag je in de zomer daarom graag een jurk of hemd met een open rug? Dan weet je natuurlijk als geen ander hoe moeilijk het is om een bh te vinden die je daar onder kunt dragen zonder dat deze zichtbaar is. Lees nu verder, want wij hebben voor je uitgezocht welke bh je het beste onder je jurk met open rug kunt dragen.

Welke bh draag je onder je jurk met een open rug?

Zichtbare bandjes onder een open jurk zijn natuurlijk niet mooi. Een huidkleurige bh blijft vaak toch ook wel zichtbaar, net als doorzichtige, siliconen bh-bandjes. Je kan ervoor kiezen om geen bh te dragen, maar dan mis je die ondersteuning, die zeker voor de grote cups wel nodig is. Daarnaast schijnen vaak de tepels zichtbaar door de stof heen, maar daarvoor kun je gelukkig ook een tepelcover dragen. Als geen bh dragen geen optie is, welke bh draag je dan wél het beste onder je jurk met open rug?

Een beetje bh tonen kan echt geen kwaad, maar stem je bh af op je jurk. Draag je bijvoorbeeld een rode jurk met open rug, draag dan ook een rode bh. Je kan er bijvoorbeeld ook voor kiezen om een bandeau top onder je jurk met open rug te dragen. Deze zie je wel, maar als je een kanten variant kiest in een leuke kleur, kan je hiermee je outfit absoluut upgraden.

Wat voor bh draag je onder een jurk met open rug? Een onzichtbare bh!

Is de jurk niet alleen van achter open, maar loopt deze ook nog eens in de nek? Dan is het beter om een helemaal onzichtbare beha te dragen. Wat dacht je van een bh zonder achterkant? Een plak-beha is dan ook een ideale uitkomst; dat is reden dat deze uitkomst al jaren super succesvol is. Vooral erg handig voor de kleinere cups, want hij geeft toch iets minder ondersteuning bij de wat grotere cups. Heb je wat grotere borsten en wil je toch graag een plak-beha dragen, investeer dan in een goed exemplaar en zorg ervoor dat je hem op de juiste manier aanbrengt.

Draag je normale beha, maar dan anders

Een andere optie is om het rugdeel van je bh te verlengen waardoor je hem verder omlaag kan trekken. Dit doe je met een zogenoemde bra extender. Zo heb je gewoon de ondersteuning van je eigen bh zonder dat deze zichtbaar is.


Hopelijk hebben wij je op weg kunnen helpen met welke bh je onder een jurk met open rug draagt!