Waarom Ten Cate ondergoed voor kinderen?

Al sinds de jaren 50 is Ten Cate een populair merk. Door de jaren heen is Ten Cate zich dan ook blijven ontwikkelen tot een merk dat kwalitatief goed en comfortabel ondergoed produceert voor het hele gezin. Als het om ondergoed voor je kinderen gaat, wil je natuurlijk het allerbeste. Wij vertellen je hieronder waarom je voor Ten Cate zou moeten gaan.


Van meisjes boxershorts tot jongens hemden

Comfortabel ondergoed is de basis voor een goede outfit en dat geldt ook zeker voor ondergoed voor kinderen. Je wil dat je kind lekker kind kan zijn en niet wordt belemmerd door vervelend ondergoed. Het Ten Cate ondergoed voor kinderen heeft een stofsamenstelling van 95% katoen en 5% elastaan. Dit zorgt voor een fijn gevoel op de huid, een perfecte pasvorm en voldoende bewegingsvrijheid. Met het ondergoed van Ten Cate heb je ook geen last van vervelende naden of irriterende waslabels.

Ten Cate heeft een basiscollectie voor kinderen en daarnaast komen er regelmatig kleurrijke seizoenscollecties uit met vrolijke prints. Zo shop je voor meisjes boxershorts, hipsters en verschillende tops. Voor jongens hebben we hele toffe boxershorts en hemden van Ten Cate.

Biologisch katoen

Sinds 2021 zijn de kindercollecties van Ten Cate gemaakt van elastisch GOTS katoen. Dit betekent dat het katoen biologisch is geteeld, maar ook dat de productie milieuvriendelijk en sociaal verantwoordelijk gebeurt. Nog een reden om voor het ondergoed van Ten Cate te kiezen dus!
 

Kinderondergoed in de sale

Ben je op zoek naar kinderondergoed in de sale? Ook dan ben je hier aan het juiste adres. De oude, uitlopende artikelen van Ten Cate zijn namelijk flink afgeprijsd. Daarnaast vind je op onze webshop voordelige 2-packs van de nieuwste seizoenscollectie. Een tip: gebruik de filters om te zien welke artikelen nog in de juiste maat beschikbaar zijn.