Waar let je op bij het kopen van Shapewear voor onder een jurk?

Corrigerend ondergoed voor buik, taille en heupen 

Shop corrigerend ondergoed voor buik, taille en heupen! Corrigerend ondergoed, ook wel shapewear genoemd, is gemaakt van een sterke, elastische stof die strak om je lichaam zit. De stof is in een bepaald patroon gesneden, waardoor het extra strak is en knijpt en plooit op de juiste plekken. Het ondergoed probeert daarnaast je houding te verbeteren zodat je vrouwelijke figuur perfect tot haar recht komt. Corrigerend ondergoed is daarom ook nooit geheel naadloos. Het moet namelijk op de juiste plekken aan elkaar worden genaaid om genoeg druk te kunnen geven op jouw lichaam. Zo creëer je een platte buik, slanke taille en prachtige heupen met corrigerend ondergoed! 

Is correctie ondergoed slecht voor je? 

 Het wordt wel eens gezegd dat het dragen van correctie ondergoed niet goed is voor je gezondheid. Dit gaat dan bijvoorbeeld over een slechte doorbloeding, ademhalingsproblemen of je maag die het eten niet goed verteert door de druk. No stress, je zal hier alleen last van krijgen wanneer je veel te strak ondergoed draagt of wanneer je voor een te lange tijd corrigerend ondergoed draagt. Draag je corrigerend ondergoed in de juiste maat en niet heel de week, dan is er niets aan de hand! 

Corrigerend ondergoed kopen 

Zorg ervoor dat je geen corrigerend ondergoed gaat kopen dat te klein is. Niet alleen omdat het niet goed voor je is, maar hiermee creëer je ook het tegenovergestelde en dus het ongewenste effect. Wanneer corrigerend ondergoed te klein is, wordt het vet eroverheen geduwd, waardoor je bijvoorbeeld juist een zwemband krijgt. En dat willen we natuurlijk niet! Shop hier corrigerende slips voor dames van merken als Sloggi, MAGIC Bodyfashion en NATURANA. Of ga voor een minimizer bh die je cupmaat tot wel één maat kleiner reduceert.