Verbeter je sportprestaties met Björn Borg

Grote kans dat jij wel eens gehoord hebt Björn Borg, het sportieve merk dat vernoemd is naar de gelijknamige tennisser. Het merk begon met de verkoop van sportkleding, maar nam later de stap naar de wereld van het ondergoed. In 2014 ging Björn Borg terug naar haar roots en ondertussen is het hard op weg om het beste sportmodemerk qua prestaties en looks te worden.

Sportondergoed en meer voor dames

Op zoek naar sportondergoed voor dames? Dan ben je bij Björn Borg zeker aan het juiste adres. Door steeds te komen met innoverende collecties, zorgt Björn Borg ervoor dat jij altijd sportkleding kan scoren die bij jou past. Op onze webshop vind je op dit moment comfortabele én matchende sporttops en -leggings voor dames. De sportkleding van Björn Borg biedt een combinatie van elegantie en comfort, zodat jij je op je best voelt tijdens het beoefenen van je favoriete sport.

Van sport boxer tot t-shirts en shorts voor heren

Bij Björn Borg vind je voor heren meer dan alleen een sport boxer. Denk dan aan bijvoorbeeld sport shirts en shorts. Alle items zijn gemaakt van materiaal dat ideaal is om in te sporten. Daarnaast zijn shirts bijvoorbeeld voorzien van een bredere mouwinzet, waardoor jij ongehinderd je workout kunt doen. 

Björn Borg sport boxer

Verbeter je sportprestaties met een Björn Borg sport boxer! De zogenoemde Performance shorts hebben een perfecte pasvorm en werken vochtafvoerend. Tijdens het sporten zal de short dan ook heerlijk droog en comfortabel aan blijven voelen. Een Björn Borg sport boxer is afgewerkt met gladde naden waardoor je geen last hebt van schurend ondergoed tijdens het sporten. Kortom, een echte must-have voor een sportieve man dus!